Pages

Monday, January 31, 2011

something from yahoo mail 4

This is not the best day for struggling against the universe, it's got a plan for you and you just have to go along with it for the time being. You may find yourself in a much more interesting place!

Saturday, January 29, 2011

something from yahoo mail 3

You don't have to spend much energy to make people feel welcome today and they are sure to remember you for it for quite some time to come. It's a great time to make introductions, too.

Friday, January 28, 2011

something from yahoo mail 2

It's the perfect time for you to have your family or colleagues convene to think about your shared beliefs and what really brings you all together. Lead the discussion and pull people together.

Thursday, January 27, 2011

haq...

  1. citer haq nie x besh....
  2. plot citer sangat lembab...
  3. banyak sangat plot tak penting....
  4. BOSAN...
  5. babak gado-gado ade sket aje....
  6. tapi grafik gempak gak la....
  7. 1 1/2 bintang untuk citer ntah ape-ape nie....
  8. KRU kene berusaha lagi... MAGIKA lagi besh....

something from yahoo mail

You are feeling somewhat ambivalent about a new opportunity -- but don't dismiss it out of hand! You need to make sure that you consider all your options and deal with your own discomfort before you do anything else.

Wednesday, January 26, 2011

kawen???

  1. adikku ABDUL FATAH ZAINUDDIN ingin mendirikan rumah tangga....
  2. mak dengan ayah ok aje....
  3. tapi tidak aku....
  4. kalo ko bace blog aku nie sesungguhnya aku sangat tak bersetuju ko kawen skang....
  5. ko nak bagi anak dare orang tu makan ape?? pasir???
  6. abiskan dulu degree ko kat sane mak dengan ayah anta ko pegi sane bukan untuk menggatal ke ape ke???
  7. jangan jadi macam seorang sedare kite dulu... kawen tapi laki bini dok blaja lagi... dapat anak sape nak beli lampin susu sume???
  8. ko pikir dulu weh....
  9. jangan pasal pompuan nie ko jadi tak tentu arah....
  10. kalo dia tak nak tunggu ko... banyak lagi awek laen ade kat TANAH MELAYU nie...
  11. PAHAM!

Friday, January 21, 2011

The Cure For Bordom Survey

1. How old will you be in five years?28
2. Who did you spend at least two hours with today?my friends... geng lepak wadi....
3. How tall are you?170 cm
4. What do you look forward to most in the next six weeks?something new abou my car...
5. What's the last movie you saw?faster...
6. Who was the last person you called?mellisa hidayah abd rahman...
7. Who was the last person to call you?pija....
8. What was the last text message you received?melissa hidayah abd rahman....
9. Who was the last person to leave you a voicemail?none....
10. Do you prefer to call or text?call...
11. What were you doing at 12am last night?lepak kat shah alam with friends....
12. Are your parents married/separated/divorced?hapily ever after...
13. When is the last time you saw your mom?just now...
14. What color are your eyes?black....
15. Do you own slippers?yes....
16. What are you wearing right now?suar panjang saje...
17. What is your favorite christmas song?fall out boys....
18. Where is your favorite place to be?my room....
19. Where is your least favorite place to be?ntah....
20. Africa-NewZealand-Japan?japan.....
21. Where do you think you'll be in 10 years?melaka....
22. Do you tan or burn?hmmmm....
23. What did you fear was going to get you at night as a child?ghost...
24. What was the last thing that really made you laugh?bahan kawan kawan...
25. How many TVs do you have in your house?only one....
26. When did u last get in a argument?last few month...
27. Do you have a laptop or desktop computer?both..
28. Do you sleep with or without clothes on?with and without....
29. What color are your walls?white....
30. How many pillows do you sleep with?8 kowt...
31. What is your favorite season?summer....
32. What do you like about fall?siape yang suke???
33. What do you like about winter?sejuk..
34. What do you like about the summer?warm....
35. What do you like about spring?ntah....
36. How many states have you lived in?just one...
37. What states have you lived in?Kuala Lumpur
38. Do you prefer shoes, socks, or bare feet?shoes....
39. Are you a social person?maybe and maybe not...
40. What was the last thing you ate?nasik goreng....
41. Have you tried escargo?nope....
42. What is your favorite ice cream?vanilla...
43. What is your favorite dessert?lalalala...
44. Have you drank a Shirley Templenope....
45. What kind of jelly do you like on your PB & J sandwich?x suke....
46. Do you like Chinese food?mcm haram....
47. Do you like coffee?yes.....
48. How many glasses of water, a day, do you drink on average?mane la aku nak kire...
49. What do you drink in the morning?teh o....
50. How often do you shower?2 @ 3 kali sehari....
51. Do you sleep on a certain side of the bed?yarh....
52. Do you know how to play poker?maen belasah aje....

Wednesday, January 19, 2011

frust menonggeng....













frust macam mane pown tolong la jangan mintak tolong dengan syaitan... jike kite sedang mendapat musibah pada ketika itulah kita sedang mendapat perhatian dan kasih sayang daripada ALLAH... jadi jangan pernah putus asa dengan rahmat ALLAH....

FASTER

  1. tajuk citer nie faster ingatkan pasal racing kete ke ape ghupenyer pasal nak balas dendam atas kematian adiknyer...
  2. hmmm ade 1 babak nie aje menunjukkan si the rock nie pandai bawak kete la konon dapat lari dari polis tak kan pasal satu babak tu tajuk citer dia faster?? (masih tak puas ati dengan tajuk)
  3. ade 1 babak di mana ade sekoq mamat gemok nie takut bile tengok tanda kat tangan the rock dia takut sampai lintang pukang lari aku tunggu sampai abis nak tengok ape maksud tatu tu tapi haram tak de citer pown...
  4. bunuh sume orang nak head shot aje (macam counterstrike laks)...
  5. babak tembak menembak dan jahit luke sume memang real...
  6. 2 kali the rock kene tembak kat kepala tapi tak mati kononnyer ade besi dalam pale dia... (yang nie memang mengarut la)
ape-ape pown 4 1/2 bintang untuk faster...

Monday, January 17, 2011

wish list for 23rd birtday - 25 jan.....

  1. side skirt mivec or neo cps
  2. bucket seat (x kire jename ape pown)
  3. ekzos baru... (bising punye)
  4. cat kereta balik
  5. enjin satria neo cps
  6. new dashboard
  7. i-phone 4
  8. gaji naik
  9. dompet baru
  10. tali pinggang baru
  11. seluar jeans 3 helai
  12. jam tangan baru
  13. kasut converse baru
  14. full set of new tire
  15. i need a girl who can be my wife... heee.....
  16. new job with high salary
  17. upgrade my laptop
  18. external hardisk
  19. parking free kat opis x mo bayaq da.....
  20. harga minyak turun....
  21. nak pergi sabah n sarawak never been there....
  22. new shade (untuk kegunaan bawak kete di tgh hari) heeee....
  23. mengharapkan sume kat atas nie dapat... hehehehe....
sekian..

Sunday, January 16, 2011

cait....

Saturday, January 15, 2011

fakta atau auta.....

Tuesday, January 11, 2011

gerenti beres....

lirik lagu KRU nie memang kene kepada mereka yang sedang mencarik jodoh....
hahahaha....

Mengantuk dah dengar ku cinta padamu
Bermodal kata manis mulut
Oh abang itu tak cukup!

Jikalau kau mahu ku diserang ‘angau’
Harus kibarkanlah sedikit
Kipas berdaun wang ringgit

Usah susah-payah panjang lebar celoteh
Kerana diri ini dah letih
Mendengar janji setinggi langit

Sedangkan pada mulanya saja beriya
Nanti dah jemu aku dibiar bingung kecewa

Bukan terlalu memilih
Dalam mencari kekasih
Cuma adat lelaki mereka pergi mencari lain

Sekurang-kurangnya nanti
Punya hasil baru ku puas hati
Kau perlu buktikan dulu
Baru cintaku…gerenti beres

Setampan Salman Khan pun aku tak hairan
Kau tak akan punya peluang
Jika akaun bank kering-kontang

Andainya ada hati nak temu janji
Pastikan hotel bintang lima
Bukan warung kaki lima

Ramai dah gagal berbuah tangankan mawar
Itupun setahun sekali
Hanya pada hari kekasih

Mataku hanya akan silau kilauan permata
Selepas itu barulah diriku engkau empunya

Bukan terlalu memilih
Dalam mencari kekasih
Cuma adat lelaki mereka pergi mencari lain

Sekurang-kurangnya nanti
Punya hasil baru ku puas hati
Kau perlu buktikan dulu
Baru cintaku…gerenti beres

Ketika ditemuduga seluruh kerabat keluarga
Katakan kau seorang doktor, majistret atau lawyer
Ahli muzik tak main, satu sen pun tak laku
Jika diriku yang kau mahu
Pastikan rombongan dipenuhi hantaran
Dengan sebiji Ferrari merah, barulah kau nampak gah
Muka selipar jepun pun boleh jadi lawa
Kau buat ku jatuh cinta

Bukan terlalu memilih
Dalam mencari kekasih
Cuma adat lelaki mereka pergi mencari lain

Sekurang-kurangnya nanti
Punya hasil baru ku puas hati
Kau perlu buktikan dulu
Baru cintaku…gerenti beres


Saturday, January 8, 2011

satria GTI jadian...

esok 09/01/2011...
heeee....
=)

Tuesday, January 4, 2011

ayat makan dalam....

BILE AKU DA JUMPE MAK BAPAK KAU MESTI KAU INGAT AKU DAH SUKA KAT KAU KAN???

AKU TAK PENAH SUKE KAT KAU!!!!....


*asal aku ingat benda alah nie....

bagaikan sakti....

jika ini hakikatnya....
aku serahkan jiwa dan ragaku...
menanti walau sengsara...
jika ini ketentuannya...

cinta ini hakikatnya...
aku serahkan jiwa dan raga.....
jika ini ketentuannya....
kau kan tetap jadi milik ku jua...

Sunday, January 2, 2011

bodykit satria GTI....

mahal giller dowh... bumper depan aje nak dekat RM200... pergh... hahahaha... terus pakai yang biase punye aje... hahahaha... jadila... =)

Saturday, January 1, 2011

02.01.2010

  1. permulaan 2011 amat tak menarik tahun nie....
  2. siang pegi lepak kat NZ dengan shahmim pastu pegi jalan-jalan wangsa walk....
  3. kat wangsa walk nampak laila tengah dating dengan balak dia, aku tak tego dia aku mesej aje "oit dating kat wangsa walk ek" hahahaha... kantoi dengan aku....
  4. aku beli benda alah nie untuk membolehkan aku cucuk pendrive kat kete aku... beli-beli rosak plaks... (sakit jiwe aku da la tak amik resit) argh.....
  5. malam aku ingat nak pegi tengok wayang tapi macam malas aje so aku pegi uptown setiawangsa beli sticker melaka dengan R3... heeee... bile aku nak tampal sticker R3 boleh terkoyak laks.... argh.....
  6. then aku dapat mesej dari seseorang dia mintak maap sebab tak dapat kua dengan aku semalam.. dengan alasan TERTINGGAL FON KAT UMAH.... hmmm.....
  7. lepas tu pegi lepak studio memang da lame giler tak lepak sane... drum kat sane da semakin besh... heeeee.....
  8. then lepak kat NZ lagi tapi NZ remaja la... hahahaha....
  9. program malam tadi diteruskan lagi dengan berjalan-jalan di sekitar kuala lumpur bersama dengan encik daniel.....
  10. lepak kat dataran merdeka tapi tak de ape pown kete aje banyak tapi tak de orang racing... hahahaha.....
  11. jadi pulanglah la kami selepas itu kerumah.....
  12. =/

antara 31.12.2010 - 01.01.2011

  1. janji dengan sorang awek nak kua bawak dia pegi tengok bunga api...
  2. sampai ke malam aku tepon tak angkat mesej pown dia tak balas....
  3. kemudian aku ke kajang tengok Summer On Semptember perform....
  4. sesudah itu kami semua ke putrajaya untuk melihat bunga api (kononnya)
  5. tapi tiada bunga api di putrajaya lepak aje la kat jambatan tu tengok karenah orang ramai...
  6. lepas tu melepak kat kedai mamak....
  7. balik beramai-ramai aku leh terlepas simpang plaks... (nasik baek tak ke ipoh)
  8. sampai aje KL pusing-pusing dulu... (tapi banyak jalan tutup)
  9. dalam perjalanan pulang ade roadblock kat jelatek (betul-betul depan balai bomba) kene tahan.... (dia mintak tengok lesen aje)
  10. mase balik umah bukan maen susah lagi nak carik parking... (kendurik punye pasal)
my life is so LAME...
argh....