Pages

Wednesday, December 11, 2013

Proton Perdana baru...

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi...

dengar pasal proton keluarkan perdana baru???

hehehehe.. mesti la kan dah bersepah kat dalam fb dan juga sudah disiarkan dalam berita...

Proton bergabung tenaga dengan Honda untuk menghasilkan perdana baru...

walaupun tak banyak sangat beza.. (lampu belakang aje yg lain rasenyer....)

tapi kita patut berbangga sebab proton dah mula keluarkan kereta mewah mampu milik buat rakyat malaysia..






tengok pula rekaan honda accord...



tak banyak sangat beza kan?

tak mengapa sebab kereta proton sebelum ini pun ambil rekaan mitsubishi...

kita perlukan mentor untuk menghasilkan sesuatu yang lebih baik...

selamat berjaya Proton...
=D

Friday, December 6, 2013

kereta dan perempuan lagi...


kete mahal.. perempuan sanggup cium kau...
kau ade??
hahaha...


menyayangi kereta lebih dari teman lelaki sendiri...
huhuhu...


tak payah nak menipu la kalau korang semua tak tengok tetek amoi nie...
hahahaha...
=p


BBM jadian...


sudahnya aku sendiri pun pakai BBM jadian...
kikiki...

Akulah Kekasihmu

Assalamualaikum wbt,

sekarang tengah kecoh kat FB pasal video mat salleh hafal lagu rock kapak...
huhuhu...

disebabkan aku tak tahu nak kemaskini ape...

terimalah video mat salleh nie...
hehehe...



ini versi yang original...


Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik janji ia merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Semenjak ia mengetahui
Kekasihmu itu membuat kau bersedih


Oh kekasihmu ini akan merasa gembira
Andai dapat bersama untuk selama-lamanya
Hanya untuk menyayangimu
Hanya untuk bercinta lagi

Andai engkau berduka
Aku yang pertama di sisi
Andai engkau bahagia
Aku kan terus berdoa
Semoga suatu masa
Pintu hatimu kan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi

Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kerna ku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat


Andai engkau berduka
Aku yang pertama di sisi
Andai engkau bahagia
Aku kan terus berdoa
Semoga suatu masa
Pintu hatimu kan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi

Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kerna ku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Sunday, December 1, 2013

aktiviti dari 29/11/2013 hingga 02/12/2013...

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi semua...
apa khabar? harap semua sihat-sihat belaka...

dah agak lama tak kemas kini blog mengenai aktiviti aku...
jadi kali ini nak berbuat demikian lah... hehehe...

Pada 29/11/2013
tarikh ini merupakan harijadi mak aku yang ke 44...
selamat harijadi mak walaupun tak sempat nak belikan kek...
tapi adik aku yang ke-2 masak untuk meraikan harijadi...

pada malam hari tersebut ade TT untuk satria crew club di Coffee Village Putrajaya...
















alhamdulillah aktiviti ini berjalan dengan lancar..
harap ahli baru satria crew club akan terus beri sokongan untuk aktiviti lain kali...
balik sampai umah nak dekat pukul 4-5 pagi jugak lah...

30/11/2013
macam biasa hari sabtu ade klas..
sampai klas pun lambat sebab klas sepatutnya mula jam 2 petang...
tapi aku sampai 2.30 pelajar yang bagus bukan?? hahaha...
ade ujian pulak.. dah la tak baca buku... walaupun pensyarah membenarkan untuk buka buku...
tapi kalo tak baca... memang tak guna... hampeh saja rasanya...
lepas habis ujian aku blah awal dari klas sebab ade makan malam RHB (tempat aku keje da...)
makan malam bertempat di One World Hotel...
sejujurnya inilah makan malam paling tak seronok yang pernah aku pergi...
mungkin pihak penganjur makan malam tersebut ada tertinggal sesuatu...
maaf ya atas komen saya itu...





tapi hadiah pintu dia memang menarik la...
RHB bagi "power bank" memang keperluan untuk semua yang memakai telefon pintar...
(tak sempat pulak ambil gambar "power bank" itu)

tengah lepak layan makan malam...
tiba-tiba kawan aku mesej...

lepas aje makan malam tu berancai lah aku terus ke shah alam...
nasib baik aku bawak baju... sebab memang niat nak lepak lepas makan malam tu... huhuhu...
jadi lepaklah aku di shah alam...


kalau korang semua perasaan kat dalam mesej aku dengan amy kat atas tu....
dia ada cakap pasal nak pergi PD kan?? memang kami semua berancai pergi ke sana...
bukan main spontan lagi... ingat dia main-main... rupanya betul-betul... hohoho...
sampai di sana ingat nak lepak kejap... tapi apakan daya... ade kereta yang rosak...
terpaksa tunggu sampai siang...
niat nak tengok matahari terbit dengan amy dekat blue lagoon tak menjadi....
tak mengapa ye amy nanti lain kali kita pergi lagi... kakakaka...
tanpa disedari kami sudah pun berada dalam bulan disember 01/12/2013




lepas selesai lepak kami pulang ke KL dalam pukul 3.30 petang macam itu lah lebih kurang...

dan pada hari yang sama kita semua dikejutkan dengan berita kematian Paul Walker...
dia merupakan pengaruh terbesar kalau ditanya mengenai kereta selepas Fujiwara Takumi...
nak buat lampu neon macam dalam 2fast 2furious tu... waaa... ='(
rest in peace yaw...

sekian itu saja dari saya...
Assalamualaikum...
=D

Saturday, November 23, 2013

perempuan cantik...


Pretty woman, walking down the street
Pretty woman, the kind I like to meet
Pretty woman
I don't believe you, you're not the truth
No one could look as good as you
Mercy

Pretty woman, won't you pardon me
Pretty woman, I couldn't help but see
Pretty woman
That you look lovely as can be
Are you lonely just like me
Wow

Pretty woman, stop a while
Pretty woman, talk a while
Pretty woman, give your smile to me
Pretty woman, yeah yeah yeah
Pretty woman, look my way
Pretty woman, say you'll stay with me
'Cause I need you, I'll treat you right
Come with me baby, be mine tonight

Pretty woman, don't walk on by
Pretty woman, don't make me cry
Pretty woman, don't walk away, hey...okay
If that's the way it must be, okay
I guess I'll go on home, it's late
There'll be tomorrow night, but wait
What do I see
Is she walking back to me
Yeah, she's walking back to me
Oh, oh, Pretty woman

Thursday, November 14, 2013

mood lagu yang lebih kurang sama...

Assalamualaikum wbt,

dah agak lama tak kemaskini blog,

jadi kali ini nak cerita mengenai lirik,

kenapa agaknya aku pilih tajuk ini???

Jawapannya ialah saje buang tebiat... hehehehe...

Mood ketiga-tiga lagu ini lebih kurang sama (aku rasa lah),

tapi bahagian mana lirik dia yang beri penuh erti aku dah tebalkan (bold) tulisan dia,

supaya anda semua boleh rasa apa yang aku rasa (ececeh)...

hehehehe...

itu sahaja untuk kali ini...

sekian...

=D




Kau katakan cinta gunakan akal
Bila aku gunakan, kau yang menyangkal
Bagaimana nak kekal
Kau katakan cinta gunakan minda
Bila aku gunakan
Kau yang tak percaya… bagaimana nak bahagia

Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa

Dan aku cuba sedaya upaya
Telah ku usaha dengan sepenuh jiwa
Bagaimana hendak ku lupa
bayangan wajahmu selalu di depan mata
harum baumu masih dapat ku hidu
Bagaimana ingin aku membencimu
Jikalau setiap hari merindu
Sekiranya derita merinduimu itu sebenarnya bahagia..
Aku pilih derita..

Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
Mungkinkah esok atau lusa walau biarpun lama
Akan ku biar tiada, ku tetap kan setia
Entah bila akan tiba sampai jua harimu yang sama
Esok seperti semalaman yang tak berubah
Kaulah tanda tanya… kau tiada titik noktah
Ku dibuai mimpi lena dikejut igau semula
Kaulah tanda tanya… kau tiada titik noktah
Ku dibuai mimpi lena dikejut igau semula

Seandainya kau berada di depan mata
Mudah untuk aku berkata-kata
Supaya dapatku melihat seraut wajahmu
Walaupun belum tentu kau mahu bertemu
Apalagi memandangku
Setelah ku turutkan segala kemahuan kau mainkan perasaan
Begitu mudah kau ucapkan terimalah saja kenyataan…
Aku masih terkilan

Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa

Jika kau dapat memahami hati seorang perindu
Baru kau tahu derita hatiku
Jika suatu hari nanti giliran kau merindu
Baru kau ingat derita diriku
Segala yang berlaku bukan kemahuanku
Apa gunanya bahgia
Jikalau bahagia bersamamu hanyalah untuk sementara waktu
Aku pilih derita merinduimu

Maafmu tak bererti, kau mudah sesali
Berulang kali telah kau mungkiri
Manis mulut berjanji terpedaya lagi
Menanti biar terus didustai
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa
Kaulah bahagia (bagiku)
Kaulah derita (bagimu)
Esok lusamu, tak ku kenal lagi engkau siapa



Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off a love, drunk from my hate,
It's like I'm huffing paint and I love it the more I suffer, I suffocate
And right before I'm about to drown, she resuscitates me
She fucking hates me and I love it.
Wait! Where you going?
"I'm leaving you!"
No you ain't. Come back we're running right back.
Here we go again
It's so insane cause when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind at his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snapped
Who's that dude?
"I don't even know his name."
I laid hands on her, I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much you can barely breathe when you're with 'em
You meet and neither one of you even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah, them chills you used to get 'em
Now you're getting fucking sick of looking at 'em
You swore you'd never hit 'em; never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face spewing venom in your words when you spit them
You push, pull each other's hair, scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down, pin 'em
So lost in the moments when you're in them
It's the rage that took over it controls you both
So they say you're best to go your separate ways
Guess that they don't know you 'cause today that was yesterday
Yesterday is over, it's a different day
Sound like broken records playing over but you promised her
Next time you show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it window "pain"

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same routine
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me
But when it comes to love you're just as blinded
Baby, please come back
It wasn't you, baby it was me
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much to walk away though
Come inside, pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed, I'll lay my fist at the drywall
Next time? There will be no next time!
I apologize even though I know its lies
I'm tired of the games I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
Im'a tie her to the bed and set this house on fire
I'm just gonna

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie



The girl who can’t say good bye
The boy that can’t leave
The two of us are no longer in love
So no no no no no no

Anywhere together in a 3000 dollar used car
Without a care in the world
Linking arms, committing memories in a photo
Understanding each other in our sleepless nights
My dreams became your future
A pair of beautiful birds chasing each other
A love I could never get enough of
A person I want to meet when reborn
But in front of this thing called time
We can’t win against our greed
Sounds of your tears alone in the bathroom
The suspicious gazes focused on me
As the days go by I think of breaking up again

The sun is hot but your heart is frozen
Whose fault is this? But I love you baby
Everything else is the same but we changed
Whose fault is this? I still love you baby

The girl who can’t say good bye
The boy that can’t leave
The two of us are no longer in love
So no no no no no no

I’m so busy that I feel guilty
I fill my wallet with money and make some time
Even though I don’t express my love
When I have dinner and watch a movie with you
I hope you might feel better but
I continue to be in debt to my thoughts
As I walk and tease you
it’s all a played out game
Love is passing,
Love and heartbreak are one and the same
Hearbreak takes love and goes away.

The sun is hot but your heart is frozen
Whose fault is this? But I love you baby
Everything else is the same but we changed
Whose fault is this? I still love you baby

The girl who can’t say good bye
The boy that can’t leave
The two of us are no longer in love
So no no no no no no

Love is passing,
Love and heartbreak are one and the same
Hearbreak takes love and goes away.

How nice would it be if love
was something that could be earned?
(It’s all a dream, holding your hand)
How nice would it be
if love was something to get by wanting it?
(It’s all a dream but I can’t escape)

The girl who can’t say good bye
The boy that can’t leave
The two of us are no longer in love
So no no no no no no

Are men caught in love done so because of weakness?
Are men starved of love not worthy of it?
Are men that keep secrets bad men?
Why is it that love changes?


Friday, October 18, 2013

barang-barang idaman (buat masa ini)... huhuhuh....

1. spoiler R3 (carbon fiber)



2. bonet depan carbon fiber gak...


3. lip R3... (huahuahua)


4. sport rim R3 16" (hehehe.....)


5. full set of new tire (toyo R1R... hahahaha....)


6. jantung baru... lalala...


sememangnya mustahil nak dapatkan semuanya dengan cara serentak...
sebab itulah kene perlahan-lahan... satu persatu boleh dapatkan...
melainkan ade orang nak belanje la... hehehehe... =D

Monday, September 30, 2013

i'm done...



CHORDS = (Capo on 2nd fret)

I'M DONE

(G) A day full of (Em) nothing, (C) just being (D) strong,
(G) It's hard to get (Em) over, (A) when your heart is (D) gone.
(C) Expectations, (Em) bending, unbeing,
(C) I'll just carry (D) on.

CHORUS:

I keep (Em) standing (D) straight while my (C) castles (D) break,
And I keep (Em) swearing (D) that it'll (C) be (D) ok,
But just for (Em) once I'd (D) like to (C) drop my (D) face,
I'm (Em) done (D) (C) (D)
I'm (Em) done (D) (C) (D)


(G) Closer and (Em) closer, (C) I'm giving (D) in,
(G) I want to get (Em) over, (A) this feeling (D) within.
(C) It's so senseless, (Em) so unforgiving,
(C) I'll try to (D) explain.

CHORUS

(C) Expectations, (Em) bending, unbeing,
(C) It's so senseless, (Em) so unforgiving,
I'm (D) done...

p/s: nie lagu kegemaran saye...

Thursday, September 19, 2013

rim sukan kegemaran...


Wednesday, September 11, 2013

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT LELAKI / SUAMI dan PEREMPUAN / ISTERI bahagia?

SEKADAR BERKONGSI...
BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT LELAKI dan SUAMI GEMBIRA :

1. jaga makan minum dia
2. Tidur dengan dia
3. Biarkan dia dengan ketenangan
4. Jangan memeriksa telefon beliau (Mesej)
5. Jangan mengganggu dia dengan pergerakannya

Jadi APA YG SUSAH sangat tentang itu?

CARA MEMBUAT WANITA dan ISTERI GEMBIRA :

Ia benar-benar tidak terlalu sukar tetapi .... Untuk membuat wanita bahagia,
seorang lelaki hanya perlu jadi :
1. rakan
2. teman
3. kekasih
4. saudara
5. bapa
6. induk
7. tukang masak
8. juruelektrik
9. tukang paip
10. mekanik
11. seorang tukang kayu
12. penghias
13. stylist
14. sexologist
15. pakar sakit puan
16. ahli psikologi
17. pembasmi perosak
18. psikiatri
19. penyembuh
20. pendengar yang baik
21. penganjur
22. bapa yang baik
23. sangat bersih
24. bersimpati
25. olahraga
26. panas
27. perhatian
28. gagah
29. pintar
30. lucu
31. kreatif
32. tender
33. kuat
34. pemahaman
35. toleran
36. berhemat
37. bercita-cita tinggi
38. mampu
39. berani
40. ditentukan
41. benar
42. boleh dipercayai
43. bersemangat

TANPA lupa untuk:
44. memberi pujian beliaukerap
45. Pergi membeli-belah dengan dia
46. jujur
47. menjadi sangat kaya
48. tidak menekankan keluar
49. tidak melihat perempuan lain

DAN PADA MASA YANG SAMA, ANDA MESTI JUGA:

50. memberikan banyak perhatian beliau

51. memberikan banyak masa beliau,terutama masa untuk dirinya

52. memberi beliau banyak ruang, tidak pernahbimbang tentang di mana dia pergi.Namun yang paling penting

INI SANGAT PENTING

53. tidak pernah lupa* hari lahir* ulang tahun* dia
mesti alim dan .... dan tlg Buang Sampah... dan perkhidmatan hantar kereta dan Bayar cukai jalan dan bawa melancong dan ...jgn LEBIH Tidur.... dan makan habis2 Masakan dia.. dan bila nak Tidur Bila cakap i luv u,,, dan berhenti membaca akhbar @ memberi perhatian apabila dia bercerita, ...dan beberapa lagi dan oh ya u juga perlu menjadi spiderman atau superman pada masa-masa untuk menyelamatkan beliau ....
& +++++++... (Infiniti)...

sumber: https://www.facebook.com/syazwanrahim/posts/10151826786208286?comment_id=27454536&offset=0&total_comments=14&ref=notif&notif_t=feed_comment_reply

Thursday, September 5, 2013

kad kredit...

Assalamualaikum wbt.. RHB bank sedang menjalankan pelbagai promosi kepada pemegang kad kredit...

Pada sesiapa yang berminat nak pakai credit card RHB..
Call/sms/whatsapp 0123308837 bbpin: 222C61FD
email: afdhalluddin.rhbgroup@gmail.com

PROMOTION!!!

GET YOUR 1ST YEAR ANNUAL FEE WAIVE..

SAVE MORE WHEN YOU FUEL UP 10% CASH BACK AT ALL PETROL STATIONS...

FRIDAYS SPECIAL!!!!

Spend minimum of RM30 and get 1 FREE from :
Guardian
Kenny Rogers Roasters
POPULAR
Secret Recipe
Starbucks

Buy 3 get 1 FREE from:
Desa WaterPark
Galactic Laser
GSC
MegaKidz

AND MANY MORE...

syarat kelayakan:
1.berumur 21 tahun ke atas
2.gaji minimum RM24000 (setahun) / RM2000 (sebulan)
3.tidak disenarai hitam oleh mana-mana bank





Tuesday, September 3, 2013

minyak naik 20 sen...

Assalamualaikum wbt...

Kita bising minyak naik bukan kerana kita benci Malaysia.

Kita bising minyak naik bukan kerana kita tak mampu bayar.

Tapi...
Kita bising sebab janji tak serupa bikin.
Kita bising sebab kesiankan rakyat marhaen.
Memang kita berduit.
Memang kita berharta.

Namun,
jauh di pelusuk sana,
ada yang menghitung syiling.

Ada yang bekerja teruk terkontang kanting.
Mereka tak ada slip gaji.
Jauh sekali socso mahupun kwsp.Kerjanya keluar pagi balik dinihari.

Dan kalian pula berbicara indah persis pujangga metropolis?
Hanya 20 sen?
Itu pun nak bising?
Kerja lah lebih kuat lagi?
Beribadatlah lebih lagi?
Untuk dimurahkan rezeki?

Ya...
Sembang kalian sembang mereka yang berharta.
Sembang kalian sembang orang yang penuh wibawa.

Sedangkan ada mereka yang facebook pun tiada.
Motor buruk hanya tunggu masa.

Kerja lebih kuat dari si sarjana muda.

Kerja lebih ikhlas dari si phd mahupun master.

Hanya untuk mulut mereka sekeluarga.

Ya..
Mereka tak berharta.
Salah mereka kerana tidak berusaha di zaman muda.

Tapi adakah kita berilmu untuk menjadi penindas mereka?

Kalau itu sistem kehidupan.
Aku rela jadi bodoh dari kalian.Kerana aku taknak hilang perikemanusiaan.

# akhirnya ada bicara yg luah apa aku rasa. terima kasih!
oh kesian pada yg mereka yg tak sudah bicara "bersyukurlah dgn keamanan yg Malaysia ada." heyyyyy, ko tahu tak bersyukur tu ape?! dan ko yakin sgt ke Malaysia ni aman even jenayah sini sana... tembak menembak mcm dah kat SIAM dah?! bukaklah mata... jgn bercakap pakai voucer BRIM!

sumber: https://www.facebook.com/inaachik/posts/10151811394743320

Monday, August 5, 2013

apakah???

Tak semua yang lawa itu indah...
Kadang-kadang indah khabar dari rupa...

Tak semua yang lawa itu pandai...
Dalam lawa ada bodohnya...
Tak semua yang hodoh itu jahil...
Jangan menilai buku dari kulitnya...

Kera di hutan disusukan...
Anak sendiri dibiarkan kelaparan...

Jika bertindak mengikut nafsu...
Siapa yang mampu mengikut mahu mu??

Orang melaka kasar bahasanya...
Tapi aku peduli apa...

Saturday, August 3, 2013

kereta dan perempuan...

assalamualaikum wbt...
selamat berpuasa...
sedar tak sedar kita akan menyambut syahwal dalam masa beberapa hari sahaja lagi...

hari ini hanya nak kemas kini pasal kereta dan perempuan...
mengapa ya aku pilih tajuk ini? hehehe...
perasan tak? kalau gambar iklan kereta apa-apa mesti ada model perempuan...
betul tak? kan kan kan... hehehe..
kenapa perempuan? kenapa tak letak sahaja model lelaki?
itu lah persoalannya... mungkin sebab perempuan ini menjadi daya penarik...
kalau kita pergi "autoshow" mesti ade perempuan..
bukan main lagi jurugambar ambil gambar model itu...
kadang-kadang itu pening... buat "autoshow" ini nak promosikan kereta atau model?
hahaha... itulah orang kata daya penarik...
aku sendiri yang dalam turut serta dalam "satria crew club" pun rasa benda yang sama...
mereka yang turun lepak kalau bawak awek mesti jadi tarikan punya...
walaupun kereta mereka tidaklah selawa mana...
tapi disebabkan awek yang mereka bawak sekali... terus jadi "hot" hahaha....

contohnya kereta aku ini:


perempuan ini nazariah nama dia...
nak dijadikan cerita pada malam kejadian..
awek ini boleh pakai atas sampai ke bawah semuanya merah....
dengan semena-mena kena paksa dengan aku untuk jadi model kete aku sendiri....
hahaha... tak pasal-pasal kereta aku jadi hot kat FB disebabkan gambar ini...
padahal kereta aku biasa sahaja... hahaha...

contoh lain pula ialah:


ini pula penyeri dalam "satria crew club" atau kami gelar mereka dewi SCC...
neo hitam itu faezah dan neo cps putih itu bani...
macam aku cakap kalau ade mereka berdua mesti meriah setiap kali lepak....
kalau mereka tak ikut lepak macam kurang sedikit meriahnya....
hahaha... memang perempuan ini dicipta untuk menjadi penyeri agaknya...

contoh model-model kereta:













terbeliak biji mata tengok kan?
hahaha.. daya penarik... hmmm....
mengghairahkan sebenarnya...
haih nak buat macam mana?
lumrah dunia...
harapnya anda semua terhibur dengan post saya yang terbaru ini....

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin....
hati-hati memandu di jalan raya...
ingatlah orang yang tersayang....
=D