Pages

Saturday, June 19, 2010

penanam anggur berjaya...

minggu lepas result aku kuar, dan aku dapat keputusan ok-ok aje la.. dan sblom tu lagi aku da beberapa kali pegi interbiu kije dan masih tiada apa-apa jawapan daripada mereka sume, ape aku nak wat nie, selase minggu depan laks ade interbiu kat Great Eastern kije as kerani, ok la 2 kan tapi tak tau la yang sblom nie pown senyap aje... penantian itu sesungguhnya suatu penyiksaan... argh....

walaupown aku tak de duit, lepas jugak ke sane sini, pegi genting la.. pegi bukit tinggi la.. memang la orang belanja tapi aku naek segan la... thats why la aku nak sangat kerja.. ya allah ya tuhanku kau murahkanlah rezeki hamba mu ini dan permudahkanlah segala urusanku ya allah... sesungguhnya kau maha pengasih lagi maha pemurah...
amin...

2 comments:

  1. haha same la kite. selamat nak nak naik sem :)

    ReplyDelete